Fietsenmakerij t Bike-ertje in Helmond

Adres Fietsenmakerij t Bike-ertje
Hoofdstraat 41 C 1
5706AJ Helmond
Telefoon -
Kvk 63006162
Website Bikertjefietsen.nl

Score: 1.0/5 (1 stem)


Adverteren op deze pagina?

  •  Verhoog je bezoekers met gericht verkeer.
  •  Zelf online een reclame campagne starten.
  •  Uw campagne direct online na betaling.

Klik hier om direct te beginnen!


Het was al een tijdje een droom van "Twan Peters" om te starten met een fietsreparatie shop. Toen fietsenzaak Ketelaars op de hoofdstraat stopte was het moment daar om de al lang sluimerende droom werkelijkheid te laten worden. Toen op maandag 01 augustus 2011 om 12.00uur de sirenes gingen loeien, was het alsof heel Mierlo-Hout en omstreken moest weten dat Twan de deuren van zijn nieuwe fiets reparatie shop 'T Bike-erTje had geopend.

Ondanks het feit dat de opening niet kenbaar was gemaakt, bleek de belangstelling de eerste dag groter dan verwacht en stonden de eerste klanten met fietsproblemen op de stoep. Als ervaren fietsenmaker worden natuurlijk alle problemen door Twan senl verholpen. Soms is het even wachten op de juiste onderdelen, want onderdelen van een vijftig jaar oude fiets heeft niet iedereen op voorraad liggen. Voor reparaties en vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten, moet u dus in het vervolg bij 'T Bike-erTje zijn.


Onze openingstijden vind u elders op onze website. Wij hebben voldoende voorraad welke wij met regelmaat op onze website maar ook op social media zullen vermelden. Om teleurstelling te voorkomen, kunt u voordat u een bezoek brengt bellen of de betreffende fiets nog voorradig is.

Tevens bent u natuurlijk vrij om onze zaak te bezoeken, om te kijken of uw droomfiets bij ons voorradig is, om uw reparatie vakkundig te laten uitvoeren, of gewoon zomaar voor de gezellige buurt en een bakske koffie.U vindt 'T Bike-erTje aan de hoofdstraat 41c1 te Helmond (Mierlo-Hout). Telefoon: 06 - 43193885


Fietsenmakerij t Bike-ertje op de kaart

In de buurt van Fietsenmakerij t Bike-ertje

← terug naar Fietsenwinkels Helmond


In de buurt van Helmond

fietsenwinkel zoeken